Hirdetés

Bivalyerős teljesítményt kínálnak az új Lenovo Legion gépek



|

Sőt, a gyártó időközben piacra dobott egy vadonatúj monitort is, ami akár 360 Hz-en is képes üzemelni.

Hirdetés

A kínai székhelyű Lenovo mára már kiemelkedő szereplője a számítástechnikai piacnak, és egy ideje kimondottan a játékosok igényeire szabott termékekkel is foglalkozik. A Legion termékvonalban találunk asztali gépet, különféle PC-s perifériákat, monitorokat, illetve természetesen számos laptopot is, hiszen manapság egy hordozható masina is képes kiszolgálni még a nagyobb erőforrást igénylő játékok teljesítményigényét is.

Hirdetés

Időközben pedig hozott jó pár újdonságot a Lenovo, amelyekre minden játékosnak érdemes egy pillantást vetnie. Megérkezett például a Lenovo Legion 7i, ami a világ legelső 16 hüvelykes, QHD-s gamer laptopja. Ha szeretnénk, akkor a masinát egy 11. generációs Intel processzorral és az Nvidia RTX 30-as szériájának egy modelljével felszerelve is megvásárolhatjuk.

Emellett a gyártó piacra dobta még a szintén 16 hüvelykes képernyővel rendelkező Legion 5i Prót, valamint a 15 és 17 hüvelykes variációkban elérhető Legion 5i-t. Ezek szintén jó választásnak tűnnek, ha valaki egy hordozható, ám játékra alkalmas masinát keres, hiszen az RTX 30-as GPU-k ezek esetében is garantálják a megfelelő teljesítményt.

Persze akkor is érdemes szétnézni a Lenovo kínálatában, ha a laptopok helyett az asztali gépet preferáljátok, mivel a gyártó hozott egy vadonatúj monitort is. A Lenovo Legion Y25g-30 elképesztően gyors, 360 Hz-es képfrissítési rátával rendelkezik, az Nvidia nevével fémjelzett G-Sync és Reflex funkciók pedig szintén segítenek abban, hogy új szintre emelhessük az e-sport élményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.