Hirdetés

Boltokban a PNY olcsó, 960 GB-os SSD-je



|

Kedvező vételárral érkezett meg a PNY 2,5 hüvelykes, SATA III-as adattárolója.

Hirdetés

A PNY Technologies piacra dobta a legújabb csúcsteljesítményű SSD-jét, a CS900-as széria 960 GB-os verzióját. A CS900-as sorozattal a PNY alapvetően egy olcsó, kifejezetten kedvező ár-érték arányú belépőt kínál a gyors, flash-alapú adattárolók világába. 

Hirdetés

Az új modell akár 535 MB per másodperces olvasási és 515 MB per másodperces írási sebességek elérésére is képes. Ideális választás azoknak, akik egy belépőszintű megoldást keresnek, de olyat, ami azért kellően gyors átviteli sebességeket kínál. 

Egy ilyen meghajtó messze meghaladja a teljesítményét a normál merevlemezeknél látottaknak. Mivel sok PC-be és laptopba még mindig sima HDD-t szerelnek, ezért ez ideális megoldás lehet a PC-frissítésre is. Egy ilyen meghajtóval a bootidő lerövidül, a programok gyorsabban indulnak, és a rendszer teljesítménye is megnő. 

A könnyű ház ellenáll a rázkódásoknak, vagyis az SSD meglehetősen strapabíró, főleg a merevlemezekhez képest. Sajnos a PNY konkrét vételárat nem közölt. Két hazai áruházban azonban már biztosan lesz: az egyikben 81 590 forintért, a másikban 92 720 forintért rendelhető meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.