Hirdetés

Brutális tévét dobott piacra a Hisense, de a nappaliba aligha akarsz ilyet venni



|

A vállalat 100 hüvelykes 4K kijelzőjével inkább plázákban, üzletekben találkozunk majd.

Hirdetés

A Hisense-nél imádják a hatalmas kijelzőket. Korábban mi is teszteltük már a vállalat "lézertévéjét", ezúttal azonban nem projekciós megoldással, hanem egy ténylegesen LCD panellel sikerült elérni a több mint 2,5 méteres képátlót.

Egy ekkora monstrumnak nem lenne könnyű helyet találni a legtöbb nappaliban, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem is feltétlen oda szánja azt a gyártó.

Hirdetés

A vállalat elsősorban tárgyalókba, irodákba, közösségi terekbe, közlekedési csomópontokra ajánlja a kijelzőt, ahol szükség van egy olyan kommunikációs felületre, ami képes kiemelkedni, azonnal észrevehetővé válni. A BM66D lelke egy VA Direct-LED LCD panel, amely vállalat szerint napi 24 órában, heti 7 nap folyamatosan terhelhető, és 50 000 órára van hitelesítve (ez gyakorlatilag 6 teljes évet jelent folyamatos használat mellett).

A tévé sokkal masszívabb, mint a tradicionális televíziók: a 60 kilós szerkezetet az oldalsó fogantyúkkal lehet a helyére illeszteni. Maga a panel 500 nites fényerőt és 120 Hz-es képfrissítést kínál. Természetesen VESA kompatibilis, 2 HDMI 2.0, 2 USB 2.0, DisplayPort 1.2 és egy LAN porttal rendelkezik, a Wi-Fi 5 támogatásnak köszönhetően pedig vezeték nélkül is küldhetünk rá képet. Rendelkezik RS232-es porttal, valamint beépítettek egy 2GB RAM-mal és 16 GB-s tárhellyel szerelt Android-alapú vezérőt, ami a Hisense saját tartalommenedzsment szoftverét kezeli. Ezen felül HDMI 2.0 kimeneti csatlakozó is van rajta, így több panelt is összefűzhetnek ott, ahol még nagyobb méretre van szükség.

Az amerikai viszonteladóknál a tévéért 5500 dollárt, átszámolva 1,95 millió forintot kérnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.