Hirdetés

A Pico VR Glasses lehet a legvékonyabb VR-headset



|

Egyelőre csak prototípusként van ott a CES-en a Pico VR Glasses, de ez lehet a legkarcsúbb VR-headset.

Hirdetés

Míg egyesek szerint a VR-headetek piaca csak a következő években lesz igazán népszerű, addig mások már a VR bukásáról beszélnek, hiszen messze nem olyan felkapott a kategória, mint az elemzők korábban állították. Az ágazatban nem túl ismert név a Pico, de a CES-re vitt egy prototípust, ami sokak számára érdekes lehet. 

Hirdetés

A Pico általában az üzleti szektorra koncentrál, ebben látnak növekedési esélyt, így nem támadják majd a Facebookot és az Oculust. A Pico VR Glasses pedig még idén debütálhat, és ez tényleg inkább egy vaskos szemüveg, mintsem a fél fejünket befedő headset. 

A rivális termékekhez képest sokkal könnyebb ez a megoldás, legalábbis a helyszínen tesztelgető Tom's Hardware szakemberei szerint egészen kellemes viselet a 119 grammos apróság, ami használat közben sem csúszkál. Az eszközt USB-C keresztül lehet androidos mobilra kapcsolni, két darab 2,1 hüvelykes LCD-t használ 3200 x 1600-as felbontásban, 90 Hz mellett. 

Nektek hogy tetszik? Otthoni használatra is jó lenne egy ilyen?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.