Hirdetés

Csak párezer AMD Radeon RX 6700 XT jut majd Európának?



|

A megjelenéskor nagyon szűkös lesz a készlet.

Hirdetés

Továbbra sem számíthatunk arra, hogy a közeljövőben érdemben javulni fog a GPU-hiány, vagy hogy nem az ajánlott fogyasztói ár többszöröséért kínálják majd a videokártyákat, de némi reményt adhat az újítani vágyóknak, hogy március 18-án boltokba kerülnek az AMD Radeon RX 6700 XT kártyái, sőt, nem is csak egy változat, hanem szinte mind. Az AMD a bejelentéskor is azt ígérte, hogy jóval többet küld a boltokba, mint a korábbi kártyákból azok startjánál.

Hirdetés

Az IgorsLab viszont úgy értesült, a megjelenés napján Európában néhány ezer kártya lesz elérhető, a RedGamingTech pedig azt írja, még a nagy piacnak számító Egyesült Királyság is csak 1-2 ezret kap.

Ugyanakkor hozzátették, hogy hetente jönnek az újabb, hasonló méretű szállítmányok, amivel talán ki tudják majd szolgálni a keresletet. Egy ideális világban ez nem hangzana rosszul, de amiben mi élünk, abban számolni kell a nyerészkedőkkel és a bányászokkal; reméljük, ők nem fogják rontani a helyzetet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.