Hirdetés

Újabb ARGB-s processzorhűtőt hozott a DeepCool



|

Bemutatkozott a GAMMAXX GT ARGB, ami egy 2017-es DeepCool processzorhűtő felújított változata.

Hirdetés

A DeepCool előállt a 2017-es GAMMAXX GT RGB processzorhűtőjének a felújított kiadásával, amely a GAMMAXX GT ARGB lett. A nevéből adódóan itt már modern, címezhető RGB-s világítással és 3-tűs ARGB kapcsolattal van dolgunk. 

Hirdetés

A gyártó élt a lehetőséggel, és a felső rész, valamint a lamellák kialakításán is változtatott. A cég matt feketére és megvilágított DeepCool logóra váltott, frissült a 120 milliméteres ventilátor, ami akár 1650 RPM mellett is tud már dolgozni, 64,5 CFM levegőt szállítva. 

A GAMMAXX GT ARGB egy hagyományos, torony típusú processzorhűtő alumínium hűtőbordával, amelynél négy darab 6 milliméteres réz hőcső segít be, közvetlen érintkezéssel.

Az AM4, LGA115x, LGA2066 foglalatokat egyaránt támogatja a 129 x 77 x 157,5 milliméteres, 676 grammos hűtő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.