Hirdetés

Fehérbe öltözött a Deepcool új CPU-hűtője



|

Ártakarékos választást jelent a fehér GAMMAXX GTE V2 processzorhűtő, a Deepcool legújabb megoldása.

Hirdetés

A tél általában a hóról szól, emiatt aztán sok gyártó áll elő fehér színű kiegészítőkkel és termékekkel ezekben a hónapokban. A Deepcool sem kivétel, amely fehérbe öltöztette az ártakarékos GAMMAXX GTE V2 torony típusú processzorhűtőjét. 

Hirdetés

A GTE V2 White ezüstös-fehér, gyakorlatilag az összes lehetséges részen. Még a ventilátor LED-es megvilágítása is fehér, ugyanakkor az alumínium lamellák a hűtőbordában maradtak króm árnyalatúak. 

A torony típusú hűtőbordával ellátott CPU-hűtő négy darab 6 milliméteres réz hőcsővel dolgozik, a 120 milliméteres ventilátora 4-tűs, PWM-vezérelt: 500 és 1650 RPM között dolgozik, 64,5 CFM levegőt szállítva, maximálisan 27,8 dBA zajszinten. 

A 129 x 77 x 157,5 milliméteres, 650 grammos hűtő AM4 és LGA115x foglalatokat is támogat, a vételára valamivel több mint 30 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.