Hirdetés

Dupla érintőkijelzős Chromebookon dolgozhat a Google



|

Sok gyártó szeretné, ha a dupla kijelzős PC-k jelentenék a jövőt, a jelek szerint a Google is dolgozik valami hasonlón.

Hirdetés

Bár egyelőre nem látszik, hogy fogyasztói oldalról megőrülnének az effajta megoldásokért az emberek, de a gyártók szeretnék, ha a jövőben a trend a dupla kijelzős PC lenne. Laptopból több ilyen is létezik már, a jelentések szerint a Google fejlesztői is belépnének ebbe a kategóriába, méghozzá Chromebookkal. Új kódok alapján egy Palkia fedőnéven készülő Chromebookot raknak össze, méghozzá egyenesen két érintőkijelzővel. 

Hirdetés

Elsőre a Microsoft Surface Duóra gondolhatnánk, azonban a leírás érintőpadot is említ, így a Palkia inkább a ThinkBook Plus vagy Zephyrus Duo megoldásokra hasonlíthatna. 

Jelenleg azonban spekulációból van a legtöbb a termékkel kapcsolatban, és igazából az is lehet, hogy mindebből csak egy prototípus készül, és a dupla érintőkijelzős Chromebook sosem jelenik meg kereskedelmi forgalomban. Az mindenesetre biztos, hogy a Google ilyen téren is kísérletezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.