Hirdetés

Ebbe az olcsó és kicsi PC-be AMD processzor került



|

Apró, olcsó és passzív hűtésű mini PC lett a Vnopn K1, amelybe AMD processzort építettek.

Hirdetés

A piac dugig van apró PC-kkel, amelyek általában passzív hűtéssel rendelkeznek, illetve Windowst vagy Linuxot futtatnak. A Vnopn K1 azonban kiemelkedik ebből a mezőnyből, ugyanis nem Intel processzor van benne, hanem alacsony fogyasztású AMD chip. 

Hirdetés

A Vnopn K1-et az AndroidPC.es szúrta ki, a barebone modell 134 dollártól vihető az AliExpressen keresztül. Persze azért nem Ryzen CPU van benne, csak egy 6 évvel ezelőtti, 28 nm-es lapka. Konkrétan egy AMD A6-1450 processzor, Radeon HD 8250 grafikával. 8 wattos, 4-magos CPU-ról van szó, 1 GHz-es órajellel, ami 1,4 GHz-ig emelkedhet. Mondani sem kell, az Intel Celeron N4100 minden tekintetben elveri. 

Tehát bármilyen Celeron N4100 alapú passzív gép jobb értéket képvisel, így a Kodlix GN41 is. A Vnopn K1 azért valamivel kisebb, illetve az alapvető feladatokra ez is elegendő. 

A 134 dolláros modellhez memória, tárhely vagy WiFi nem jár, de 239-ért már 8 GB RAM, 256 GB-os SSD és WiFi-kártya is van a csomagban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.