Hirdetés

Ebből a matricából tudod majd, hogy sokáig bírja a laptopod



|

Külön plecsnit gyártott a Project Athenához az Intel, így könnyű lesz megállapítani, hogy melyik laptop számít igazán modernnek.

Hirdetés

Az Intel szeretné könnyebbé tenni azoknak a dolgát, akik a jövőben laptopot vásárolnának, és vannak elvárásaik az üzemidővel és a teljesítménnyel kapcsolatban. Ezentúl egy új matricát tesznek a jövőbeli laptopokra, amelyek egy töltéssel 9 órán át bírják, akkumulátorról sem lassulnak be, illetve alvásból böngészésbe két másodperc alatt kapcsolnak át. 

Hirdetés

Ez a 9 órás üzemidő nem marketingszöveg, hanem tényleg, valódi környezetben garantált eredmény, és nem alacsony fényerő melletti nonstop videolejátszást jelent. 

A plecsnivel ellátott laptopok megfelelnek az Intel mérnökök szigorú ellenőrzési eljárásán, ugyanakkor ez a matrica nem annyira jelentős, mint az Intel Inside felirat volt. Annyi viszont bizonyos, hogy aki ilyen notebookot választ, az valóban egy modern gépet kap. 

A vizuális azonosítóként emlegetett matricát a fizikai boltokban és az online áruházakban is használják majd a Project Athena keretében minősített notebookoknál, a Dell elsőként az új XPS 13 kettő az egyben laptopjánál. 

A hivatalos magyarázat szerint nincs szó önálló márkáról, és nem is kifejezett matricával van dolgunk. Az azonosítók mindenesetre a HP laptopjain is felbukkannak a jövőben, az Intel pedig mindenkit arra kért, hogy kezdje el ezt a vizuális ismertetőt használni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.