Hirdetés

Egy igen hasznos új funkcióval bővül a Gmail



|

Ennek minden bizonnyal sokan örülni fognak majd.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be arról, hogy szigorít a Google, és új szabályokat vezet be a levelesládánkat spamelők ellen, de mindeközben még egy olyan funkcióval is kísérletezik, mely lehetőséget adna arra, hogy emojikkal reagáljunk az e-mailjeinkre. Szóval folyamatos újításokkal próbálja könnyebben kezelhetővé és felhasználóbarátabbá tenni a levelezőrendszerét, ami erre irányulóan most egy újabb, igen praktikus funkcióval egészülhet ki.

Az androidos felhasználók körében ugyanis most egy gyors válaszadási lehetőséggel kísérletezik a vállalat, melynek keretein belül egy olyan rögzített üzenetsávot helyeznek el a már jól megszokott "Válasz", "Válasz mindenkinek" és "Továbbítás" gombok mellett, ahol már azonnal elkezdhetjük bepötyögni a válaszunkat.

Hirdetés

Miután ebbe belekattintottunk, a bal oldalon található legördülő menüből választhatjuk majd ki a már rögzített gombok funkcióit, továbbá ugyanitt lehetőségünk lesz a fájlok csatolására és az emojik beillesztésére is. Lényegében egy már jól megszokott, pötyögésre alkalmas felületet kapunk, amely jelentősen megkönnyítheti a mobilunkon végrehajtott válaszadást.

Egyelőre a legtöbbeknél még nem látható a gyors válaszadási funkció, még az alkalmazás legújabb béta verziójával rendelkezők körében sem, úgyhogy ennek bevezetésével kapcsolatban várnunk kell a Google tájékoztatására. Mindenesetre egy igen hasznos funkcióról beszélünk, ami főleg azoknak lehet majd nagy segítség, akik gyakorta intézik a mindennapi levelezésüket a mobiljukon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.