Hirdetés

Egy újabb menüvel bővít a Windows 10



|

Az automatikusan induló elemeket lehet jobban testre szabni benne, de az őszi alkotói frissítésben még nem kap helyet.

Hirdetés

Egy PC látszólag sosem tölt be olyan gyorsan, mint a használat első napjaiban - elvégre több tucat program telepítése után a bootidő is romlik, ez pedig lassulásnak tűnik. 

Hirdetés

Az automatikusan induló elemek listájának testre szabásával ezen sokat javíthatunk. A Windows 10-ben ez minden eddiginél egyszerűbb feladat, azonban még mindig nem a legegyszerűbb, elvégre a beállításokat a Feladatkezelő egyik fülén helyezték el. 

A Microsoft a Windows 10 17017-es buildjében viszont már egy új, Startup menüt tesztel a Gépházban. Ezt a verziót az Insiderek már használhatják, bár sajnos csak az univerzális appok jelennek meg benne egyelőre. 

A Windows 10 őszi alkotói frissítése október 17-én jelenik meg, azonban a Startup menü ebben még nem kap helyet. Az új menü a következő nagy frissítésben lesz benne, ami egyelőre Redstone 4 kódnéven fut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.