Hirdetés

Egyre erősebbek a stick jellegű PC-k



|

Nyáron érkezik a MeLE legújabb stick jellegű PC-je, már nagyobb erejű Gemini Lake processzorral.

Hirdetés

A MeLE csak a múlt hónapban dobta piacra azt a stick jellegű PC-jét, amelyben az Intel Apollo Lake processzora dolgozik - de rövidesen itt az új modell, még jobb teljesítménnyel. 

Hirdetés

A MeLE PCG02 GML3 alapvetően ugyanazt a formát és méretet kínálja, mint a jelenlegi modell, és szintén teljesen passzív hűtéssel rendelkezik. Ebbe viszont már újabb, Intel Gemini Lake processzor kerül, jobb videós és grafikus képességekkel, illetve magasabb teljesítménnyel. 

A Notebook Italia Hong Kongban kapott információkat a gyártótól, és megtudta, hogy az új modellek 180 dollártól, júniusban lesznek először vihetőek. 2- és 4-magos Celeron N4000 és Celeron N4100 processzorokra is számíthatunk. Mindkettő 6 wattos, olcsó és alacsony fogyasztású eszközökbe való. 

Mindkettő támogatja viszont a HDMI 2.0-t és a 10 bites HEVC és VP9 dekódolást. Az LPDDR3 memória mennyisége 2 és 6 GB között alakul, az eMMC tárhely mérete 32 GB. Akad a PC-n microSD-foglalat, két USB port, microUSB port, jackcsatlakozó, Ethernet port, 802.11ac-s WiFi és Bluetooth 4.0 is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.