Hirdetés

Egyre több csúcsminőségű kijelzőt veszünk



|

Az AU Optronics szerint egyre nagyobb az igény a csúcsminőségű panelek iránt, ezért értelemszerűen a cég fokozta a gyártást.

Hirdetés

Az idő múlásával a technológia elméletben egyre olcsóbbá válik, a belépőkategória olcsóbb és jobb lesz, és egyre több ember tud egyre több terméket megvásárolni, amihez aztán a gyártók is igazodnak. Az AU Optonics esetében legalábbis igaz ez a feltevés. 

Hirdetés

A vállalat kénytelen volt fokozni a csúcsminőségű kijelzők gyártását a nagy kereslet miatt. Többek között a felsőkategóriás LTPS-panelek jelentenek hatalmas sikert - ezek laptopokba kerülnek. Bár ezek hamarabb elavulnak, mint az IPS LCD-k, azoknál jobban kezelik a magas felbontást és pontosabban adják vissza a színeket. Persze a jobb specifikációk mellett alapvetően a gyártók számára a gyorsabb elavulás is pozitívum, még ha ezt nem is vallják be soha. 

Az LTPS panelek mellett a 4K-s kijelzők is nagyon népszerűek, illetve a 75 és 85 hüvelykes panelek eladásai is megtriplázódtak az idei év eleje óta. Hamarosan indul a 8K-s panelek szállítása is, továbbá az AU Optonics fokozta a 240 Hz-es panelek gyártását. Ezek az Acer, az AOC, az ASUS, a BenQ, a Philips és a ViewSonic prémium termékeibe kerülnek majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.