Hirdetés

Egyszerűen nincs szükség a Ryzen 7 2800X-re



|

Az Intel válaszán múlik, hogy érkezik-e ilyen CPU: egyelőre a Ryzen 7 2700X is tökéletes az AMD-nek.

Hirdetés

Sokaknak feltűnt, hogy az AMD legújabb Ryzen processzorai között nem volt ott a Ryzen 7 2800X. Jim Anderson, az AMD egyik alelnöke ugyanakkor arra célzott, hogy a gyártó később mégis kiadhatja az említett CPU-t. 

Hirdetés

A helyzet az, hogy az AMD a teljesítmény és az árak kérdését nézve tökéletesen elégedett a Ryzen 7 2700X és a Ryzen 7 2700 modellekkel. Emiatt nem is látják szükségét, hogy erősebb Ryzen processzort dobjanak a piacra. 

A visszajelzések szerint igazuk is van: az eddigi tesztek azt mutatják, hogy a Ryzen 7 2700X többszálas teszteken megelőzi az Intel Core i7-8700K-t, miközben felzárkózik lassan az egyszálas teszteken is. 

Bár a játékokban még mindig az Intelnél van az előny, a különbség kicsi, főleg, ha növeljük a felbontást. 

A jelek szerint minden azon múlik, hogy miként válaszol az Intel. Ha szükséges, akkor az AMD kiadja majd a Ryzen 7 2800X-et is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.