Hirdetés

Elérhető a Windows 11 első bétája



|

Mostantól egy összeszedettebb változatban tesztelhetjük az új operációs rendszert.

Hirdetés

A Windows 11 júniusi bemutatóját rövidesen követte az első tesztverzió, az úgynevezett Dev preview kiadása, ami egy béta előtti, erősen félkész betekintést nyújt, a Microsoft ajánlása szerint a "magas technikai ismeretekkel" rendelkező érdeklődőknek.

Habár az új operációs rendszer még mindig messze van a befejezett állapottól, nemrég ismét szintet léptek a redmondiak, kiadták ugyanis a Windows 11 első bétáját, melyet a vállalat már "kevésbé ingatagként" jellemez.

Hirdetés

Ami a gépigényt illeti, a Microsoft korábban finomított a Dev preview követelményein, illetve azt ígérték, hogy vizsgálják a rendszer teljesítményét a 7. generációs Intel és az AMD Zen 1 processzorokkal, így elképzelhető, hogy ezeken is futtatható a Windows 11 bétája. A rendszer hivatalos gépigénye egyébként itt olvasható.

A Dev preview-t telepítő Windows Insidereknek csak a Rendszerbeállítások Windows Update menüjébe kell navigálniuk, ahol a Windows Insider Program beállításaiban válthatnak át a bétára. Ez gyakran a rendszer teljes újratelepítését követeli meg, ám többen arról számoltak be, hogy ezúttal megúszták a dolgot egy gyors újraindítással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.