Hirdetés

Elképesztő, hogy mit bír ki az ADATA új külső merevlemeze



|

Az ADATA új HD830 külső merevlemeze 3000 kilogramm nyomásnak is ellenáll.

Hirdetés

Az ADATA legújabb külső merevlemeze a HD830, amely több szempontból is különleges. Ez a gyártó eddigi legstrapabíróbb külső merevlemeze, amely alumínium házat, háromrétegű konstrukciót kapott, illetve IP68-as védelemmel rendelkezik. 

Hirdetés

A külső HDD nem csak a víznek és a pornak áll ellen, a MIL-STD-810G 516.6 szabványnak is megfelel, és elvisel 3000 kilogramm nyomást. A szenzorok pedig a becsapódásokra is figyelnek, így a rázkódás és leesés nem okoz gondot és szektorhibát. Minderről külön LED-es visszajelzés is van. 

A becsapódásokat egyébként 1,22 méteres magasságból is jól bírja az adattároló, amelynek a védelmében sokat számít a háromrétegű kialakítás, szilikon megerősítéssel. 

Az új HD830 akár 2, 4 és 5 TB-os kapacitásban is vihető lesz, 3 év garanciával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.