Hirdetés

Elképesztő teherbírásával villog a Vello legújabb elektromos kerékpárja



|

Bár az árazása minden bizonnyal sokakat elrettent majd.

Hirdetés

Egyre több okos és elektromos eszközzel találkozhatunk nap mint nap. Könnyű elveszni ezek között, már csak azért is, mert gyakran a jól mutató, ígéretes kezdeti elképzelés mögött nem igazán áll különösebben semmi izgalmas. Nem mondhatja el ezt azonban magáról a Vello legújabb elektromos teherszállító kerékpárja, ami több szempontból is kiemelkedik a versenytársai közül.

A Vello Sub névre keresztelt biciklinek is a Titanium változata az, ami egy igazán különleges darab lett. A kétkerekű ugyanis egy olyan titán vázat kapott, ami első ránézésre kifejezetten robusztusnak tűnik, ennek ellenére mégis csak 24 kilogrammot nyom. Ha ez nem lenne elég, a Vello Sub Titaniumot egy olyan csomagtartóval szerelték fel, melynek maximális teherbírása 210 kilogramm, ami a kerékpár méretét tekintve tényleg egy elképesztő eredmény.

Hirdetés

Persze sejtethető, hogy az ilyen és ehhez hasonló konstrukciókért igen borsos árat kell fizetnünk. Elérhető egy könnyebb egysebességes változat, ami 6498 eurótól (közel 2,5 millió forinttól), illetve egy sebességváltós modell is, ami 7489 eurótól vásárolható meg. További 300 euró ellenében egyébként még lehetőségünk nyílik arra is, hogy egy nagyobb kapacitású akkumulátorral rendeljük be a kerékpárt.

A jármű valóban a precíz tervezésről és mérnöki munkáról árulkodik, azonban árazásával minden bizonnyal nem lesz sokak kedvence. Azonban ha felkeltette az érdeklődéseteket és szeretnétek többet tudni róla, vagy ha netalántán a vásárlásra adnátok a fejetek, akkor azt minden további nélkül itt tehetitek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.