Hirdetés

Elrejthető macbookos billentyűzetet fontolgat az Apple



|

Az elrejthető billentyűzet révén lenne kellően vékony a jövőbeli Apple MacBook Pro.

Hirdetés

Az Apple minél laposabb MacBookokat szeretne, a felhasználók pedig olyan billentyűzetet, amin normálisan lehet gépelni - ezt mutatták az elmúlt évek tapasztalatai. A jelek szerint az Apple most olyan billentyűzettel kísérletezik, ami teljes egészében képes visszahúzódni a MacBook Pro házába, tehát a pillangómechanikás megoldás bukása ellenére nem adja fel a harcot a cég a lapos billentyűzetért. 

Hirdetés

Egy amerikai szabadalom azt mutatja, hogy alapvetően az IBM régi, pillangómechnikás billentyűzetéből merítenének. Ez nem olyan, mint az Apple megoldása volt az utóbbi években - itt a teljes billentyűzet elhelyezéséről van szó, nem a gombok rögzítéséről és reakciójáról. 

Bár az IBM-et nem emlegeti az Apple, alapvetően itt is arról lehet szó, hogy kinyitáskor előugrana a házból a laptop billentyűzete. Így pedig elérhetné a célját az Apple a vékonyítás terén, de a gépelési érzet tönkretétele nélkül. Nem ez persze az Apple első, furcsa billentyűzetekkel kapcsolatos szabadalma, így kár lenne bármit biztosra venni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.