Hirdetés

Ennyibe kerülhet az AMD Threadripper 2990X



|

2399 kanadai dollárért bukkant fel egy kanadai kereskedő oldalán az AMD új, 32-magos Threadripper processzora.

Hirdetés

Közeledik az AMD 32-magos, 64-szálas Threadripper 2990X processzora, amely most egy kanadai hardverkereskedő weboldalán is felbukkant. A CanadaComputers oldalára 2399 kanadai dolláros vételárral került fel a CPU. 

Hirdetés

Ez nagyjából 505 000 forintos vételárat jelent, ami passzol a korábbi, németországi szivárgásokhoz is. 

A tippek szerint ez már a tényleges és végleges vételára lehet az új HEDT platformos processzornak, illetve az is logikusnak tűnik, hogy az AMD szeretné megdobni a nyereségét ezzel a monstrumnak nevezhető CPU-val. 

Az persze nem túl valószínű, hogy a CPU doboza ugyanolyan lenne, mint az első-generációs Threadripper lapkáké, elvégre az AMD maga is Threadripper II-ként címkézi az újdonságokat. 

Sajnos a tényleges fogyasztási érték továbbra is kérdéses, ugyanis míg a Cybersport.de szerint 180 wattról beszélünk, addig a CanadaComputers 250 wattos értéket listázott. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.