Hirdetés

Ennyivel jobb a GeForce GTX 1660 Ti, mint a GTX 1060



|

Az Ashes of the Singularity segítségével mérték le az NVIDIA közelgő újdonságának teljesítményét.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy közeledik a GeForce GTX 1660 Ti, ami sokak számára lehet érdekes videokártya. Erről bukkantak fel most újabb érdekességek, hála TUM Apisak munkásságának. 

Hirdetés

Ő nemrég egy képernyőképet tett közzé, méghozzá egy állítólag GeForce GTX 1660 Ti mérési eredményeiről, az Ashes of the Singularityben. 

Az NVIDIA közelgő grafikus vezérlője egy TU116-os lapkára építkező videokártya, ami alapvetően a Turing architektúrára alapoz, de raytracing nélkül. 

A videokártyát ezúttal egy olyan gépben tesztelték, amiben Intel Core i9-9900K processzor dübörgött, a mérés pedig 1080p-s felbontásban, DirectX 11 alatt futott. Ezen a felbontásban a GeForce GTX 1660 Ti végül 7400 pontot szerzett, vagyis nagyjából olyan szinten mozog, mint az előző-generációs GeForce GTX 1070. Ez azt is jelenti, hogy 16-17 százalékkal gyorsabb, mint egy 6 GB-os GTX 1060. Az újdonság elvileg valamikor tavasszal vagy nyáron érkezik meg, 300 dollár alatti áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.