Hirdetés

Érkezik az újabb és jobb Surface Pro X



|

Qualcomm Snapdragon 8cx Plus lapkát és 16 GB RAM-ot kap a frissített Microsoft Surface Pro X.

Hirdetés

Szokatlan készüléket szúrt ki a Geekbench adatbázisában a Windows Latest. Az "OEMSR OEMSR Product Name DV" olyan Surface termékeknél volt korábban látható, amelyek rövid időn belül megjelentek. Azt nem tudni, hogy a megjelensé mikor esedékes a legújabbnál, de azt igen, hogy 64 bites Windows 10 Enterprise-t futtat, az oldal szerint pedig a Microsoft hamarosan elérhetővé teszi a 64 bires x86-os emulációt a Windows on ARM platformon. 

Hirdetés

A mostani kütyüről az is kiderült, hogy 3,15 GHz-es, 8-magos processzor dolgozik benne, vagyis egy felújított Surface Pro X-ről lehet szó. A szakértők tippjei szerint a Qualcomm sokat pletykált Snapdragon 8cx Plus lapkáját építik bele. 

A WinFuture szerint ez a chip 1,8 GHz-es alap órajelen kezd, Adreno 680-as GPU-val, ami 718 MHz-en ketyeghet. A Geekbench szerint pedig ehhez most 16 GB RAM jár majd. A tippek alapján egyelőre prototípusról van szó, így a megjelenés körül sok a bizonytalanság - az viszont biztos, hogy a Windows on ARM platformon sokat dolgozik a Microsoft. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.