Hirdetés

Erősebb Ryzen processzorral jön az új Honor MagicBook



|

Elvileg április 17-én érkezik a frissített, 2019-es Honor MagicBook, már AMD Ryzen 5 3500U processzorral.

Hirdetés

A jövő héten, április 17-én érkezik meg a 14 hüvelykes Honor MagicBook laptop felújított, 2019-es változata. Egy kínai kereskedő oldalán már foglalható. Intel és AMD processzorral egyaránt kérhető, de nagy újdonságot a frissített AMD processzor jelenti. 

Hirdetés

A korábbi, Zen-alapú Raven Ridge Ryzen 5 2500U APU-t leváltotta a Honor, egy Zen+ mikroarchitektúrára építő, Picasso-vonalból származó Ryzen 5 3500U-ra. 

A Ryzen 5 3500U processzorral érkező, 2019-es Honor MagicBook 8 GB RAM-ot és 256/512 GB-os SSD-t is kínál, kétféle árnyalatban lesz választható. Kínában már április 17-én megjelenik, de azt nem tudni, hogy más régiókban mikor és mennyiért lesz vihető. A 2018-as, Ryzen 5 2500U-val szerelt MagicBook nagyjából 600 euróba kerül. 

Az új processzornak hála nagyjából 10 százalékos teljesítménynövekedéssel lehet számolni, az előző generációhoz mérten. A mérések azt mutatják, hogy legrosszabb esetben is 4-5 százalékos a javulás, de az integrált GPU is erősebb. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.