Hirdetés

Eszelősen sokba fog kerülni, ha most akarunk gépet fejleszteni



|

Durván elszálltak a PC-s komponensek árai, ezért mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki nem tud, vagy nem akar várni. De arra sincs garancia, hogy később jobb lesz.

Hirdetés

Sokan - nem ok nélkül - reménykedtek abban, hogy a koronavírus-járvány szorításának enyhülésével magára talál a világgazdaság, és huzamosabb ideig meredeken és kitartóan emelkedő árak elindulnak szépen lefelé, az események azonban más fordulatot vettek. Azt például, hogy milyen következményekkel jár a nemzeti fizetőeszközök gyengélkedése, elég látványosan demonstrálja az Apple termékeinek drágulása; nemrég az iPhone-ok ára szökött az egekbe, most az iPadeké miatt kerülgeti szívroham az embert.

Az áremeléssel természetesen másik is éltek a cupertinóiak mellett, többek között az AMD, az Nvidia és a Sony is áthárította a vásárlókra megnövekedett költségeit, tehát a kütyük vásárlás és a gépfejlesztés is jobban megterheli a családi költségvetést, mint a korábbi években.

Hirdetés

De nemcsak ezt a kérdést vitatja meg a Tech Szakkör Podcast októberi adásában Erdős Márton, a PC World magazin állandó szerzőivel, Gyepes Mátéval és Higyed Gáborral. Beszélnek még a Huawei Mate 50 Próról, az iPhone 14-ről, a Nokia X30 5G-ről, valamint szóba kerül a Ryzen 7000-es széria és végül, de nem utolsósorban a PC World magazin következő evolúciós lépcsőfoka is.

Az új rész természetesen podcast formátumban is meghallgatható:

Amennyiben elnyerte tetszéseteket a videó, és nem szeretnétek lemaradni a továbbiakról, akkor iratkozzatok fel a csatornára, valamint az értesítések miatt nyomjatok rá a csengettyűre is. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt a csatornatagság és szuperköszönet funkciókkal tehetitek meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.