Hirdetés

Ultraprémium alaplap érkezett a Xeon W-3175X-hez



|

Az ultraprémium, E-ATX-es alaplap LGA 3647 foglalattal szolgálja ki az Intel Xeon W-3175X processzorát.

Hirdetés

Az EVGA nemrég mutatta be az SR-3 DARK alaplapját, amely előrendelhetővé vált, és egy ultraprémium megoldást jelent a felhasználóknak. A Xeon chipekhez szánt LGA 3647 foglalatot támogatja, és egyike azon kevés alaplapoknak, amelyek kezelik a 28-magos Intel Xeon W-3175X-et. Ez az 1800 dolláros, E-ATX-es alaplap abszolút csúcskategóriás, így a 24-fázisú VRM már nem is meglepő. Hat memóriafoglalata van, amely ultragyors, hatcsatornás konfigurációban is képes működni. Mindehhez hat PCIe slot társul, ebből négy x16-os. 

Hirdetés

Akinek van elég pénze, az ezzel az alaplappal quad SLI-ben is használhat GeForce 1080 Ti-t (a Turing-alapúak már csak kétutas felállást kezelnek). A drága alaplap persze monitorozza a feszültségeket és a hőmérsékleteket, három BIOS switch-et is kínál, illetve 3 év garanciával nyugtatja a meglehetősen sok pénzt kiadó vásárlót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.