Hirdetés

Extrém hátlapi kijelzőt kaphat a Motorola új összehajtható mobilja



|

A Motorola Razer 2023 esetében a mérnökök kimaxolták a hátlapi kijelzőt.

Hirdetés

Messze nem a Samsung már az egyetlen gyártó az összehajtható okostelefonok piacán, hiszen többek közt a Motorola, az OPPO, a Huawei és a Honor is megpróbálta már leharapni a saját szeletét a tortából, a verseny pedig egyre kiélezettebb lesz, hiszen minden vállalat igyekszik a lehető legtöbbet kihozni a látszólag egy kaptafára készülő telefonokból.

Ha hihetünk a pletykálnak, a Motorola idén két összehajtható Razr modellt is piacra akar dobni.

Hirdetés

Ezek egyikét most a The Tech Outlook egyik belső informátorának köszönhetően kiszivárgott renderképeken is megnézhetjük. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a hátlapi kijelző még az OPPO Find N2 Fold paneljénél is nagyobb, ráadásul körülöleli a kamerákat, amik mellett egy dedikált értesítési sáv kaphat helyet.

A hardvert illetően egyelőre nincsenek információink, de magát a dizájnt is érdemes egyelőre pletykaként kezelni, a képeken ugyanis nyoma sincs az szelfikamerának, így aligha beszélhetünk végleges tervrajzról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.