Hirdetés

Ez lesz az első Raven Ridge-alapú laptop



|

Minden jel arra utal, hogy a HP ENVY x360 15-bq101na elsőként debütál majd AMD Raven Ridge APU-val.

Hirdetés

A HP kiadta az egyik közelgő hibrid laptopjának az adatlapját, amelyből kiderült, hogy a világon elsőként jelenhet meg az AMD 14 nm-es Raven Ridge APU-jával az ENVY x360 15-bq101na. 

Hirdetés

A lapka egy 4-magos Zen CPU-t és egy Vega GPU-t tartalmaz integrált grafikus megoldásként. A HP laptopban konkrétan egy AMD Ryzen 5 2500U APU kap majd helyet. 

A Ryzen 5 2500U 4-magos processzora 2 GHz-es alap órajelen dolgozik, ez az érték boost mellett 3,6 GHz-re emelkedik. A grafikus mag AMD Radeon Vega M márkajelzést kapott. 

Maga a laptop 15,6 hüvelykes, vékony kávájú IPS panellel büszkélkedhet, ami full HD-s felbontással operál. Belül 8 GB DDR4-es RAM, egy 256 GB-os M.2 PCIe NVMe SSD és egy 55,8 Wh-s akkumulátor találhatóak. Ez utóbbi több mint 10 órás üzemidőt garantál. 

A 802.11ac-s WiFi mellett a gépből nem hiányzik a Bluetooth 4.2, az USB 3.0, a HDMI 2.0 és a sztereó hangszórók sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.