Hirdetés

Ezek az AMD processzorok kerülhetnek a Microsoft Surface Laptop 3-ba



|

A tippek szerint a Surface Laptop 3-ba az AMD Ryzen 5 3550U és Ryzen 7 3750U processzorait építhetik be.

Hirdetés

Tum Apisak az utóbbi hónapokban bizonyította, hogy jól értesült forrásokkal dolgozik együtt, így az ő általa kiszivárogtatott információkat többségében hitelesnek tekinthetjük. Legutóbb arról adott hírt, hogy a Microsoft valóban AMD processzort építhet az egyik Surface termékébe. 

Hirdetés

Egészen pontosan a Surface Laptop 3-ról van szó, ami úgy néz ki, hogy immáron AMD CPU-val is vihető lesz. Az új gép a Microsoft októberi rendezvényén debütál majd, a Surface Pro 7 és a Surface Book 3 mellett. 

Míg a Surface Pro 7 továbbra is kizárólag Intel chippel lesz elvihető, addig a Surface Laptop 3-nál AMD lapka is választható lesz. Apisak szerint egészen konkrétan a Ryzen 5 3550U és a Ryzen 7 3750U. 

Vannak, akik ezt megkérdőjelezték, és arra tippelnek, hogy a Microsoft inkább a Ryzen 5 3550H-t vagy a Ryzen 7 3750H-t választaná. Ezek viszont 35 wattos TDP-értékkel rendelkeznek, szemben az U-szériás modellekkel, amelyek 15 wattosak, és emiatt valószínűbb, hogy a Microsoft az alacsonyabb fogyasztású verziókra szavaz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.