Hirdetés

Ezek az eszközök nélkülözhetetlenek, ha PC-t vagy mobilt akarsz javítani



|

Megmutatjuk, mire van szükséged, hogy ne érhessen váratlanul, ha saját, barátod vagy családtagod PC-je, mobilja, okosotthon kütyüje bemondja az unalmast és azonnali javításra szorul.

Hirdetés

"Egy csavarhúzóval űrrakétát lehet építeni", "ha duct tape és WD40 van, minden megjavítható" - ilyen és ehhez hasonló kijelentésekkel sokan viccelnek (és olykor azért van is benne némi igazság), de a valóság az, hogy minden javítás, hibaelhárítás akkor lehet igazán egyszerű, szakszerű, gyors és pontos, ha a megfelelő szerszámokkal felszerelkezve vágsz bele. IT-vonalon is sok ilyen hasznos segédeszköz létezik, de persze nem mind elengedhetetlenül fontos, van, ami nettó pénzkidobás csupán.

Cikkünkben azokat az eszközöket mutatjuk be, amelyek már minket is többször kihúztak a csávából és valóban elengedhetetlenül fontosnak bizonyultak az évek során. Ha ebből a legfontosabbakat beszerzed, nem érhet váratlanul egyetlen hibajelenség sem, legyen szó saját gépedről, a barátod mobiljáról vagy például valamely családtagod kütyüjéről.

Persze mint mindig, most is ki kell emelnünk, hogy a javítás első lépése a tájékozódás - mert lehet bármennyire is profi szetted - ha nem tudod pontosan, hogy hol és hogyan fogj hozzá a javításhoz, könnyen kárt is okozhatsz. A másik legfontosabb dolog, amit ki kell hangsúlyoznunk, hogy

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.