Hirdetés

Ezek az NVIDIA videokártyák jönnek a laptopokba



|

Hamarosan elkészülnek a Turing architektúrára építő GeForce RTX 20-szériás Mobility GPU-k.

Hirdetés

Az NVIDIA az utolsó simításokat végzi a Turing architektúrára építő GeForce RTX 20-szériás Mobility GPU-kon, amelyek a jövőbeli laptopokba kerülnek. Az új grafikus vezérlők már 2019 első negyedévében megjelennek a piacon. 

Hirdetés

Elsőként a csúcskategóriában támad majd az NVIDIA, méghozzá a GeForce RTX 2080 Mobility Max-Q-val. A felhozatalt lefelé haladva az RTX 2070 Mobility Max-Q, az RTX 2060 Ti Mobility, az RTX 2060 Mobility, az RTX 2050 Ti Mobility és az RTX 2050 Mobility egészítik ki. Az NVIDIA a Max-Q dizájnt fenntartja a csúcsot képviselő vezérlőknek. 

A Max-Q lehetővé teszi a gamerlaptopok tervezőinek, hogy laposabb gépekkel és nagyobb teljesítménnyel állhassanak elő. A GPU-kból itt speciális Max-Q-kiadást szállít az NVIDIA, olyat, ami a lehető leghűvösebben működik, a lehető legalacsonyabb feszültség mellett. 

Az RTX 2080 Mobility Max-Q egyébként a TU104M chipre alapoz majd, a többi a TU106M-re vagy valami még kisebbre. Az NVIDIA ezúttal sokkal nagyobb tervezési segítséget ad majd a partnereinek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.