Hirdetés

Ezek az újdonságok jöhetnek az Apple-től 2024-ben



|

Izgalmas év következhet, az Apple minden téren újdonságokkal fog szolgálni.

Hirdetés

Nem sok friss, újító termékkel rukkolt elő az Apple 2023-ban, ami némileg előrevetítette azt is, hogy a következő év sokkal erősebb lehet. Erről árulkodik most a Bloomberg egyik munkatársának a jelentése is, aki úgy véli, hogy a 2024-es év sokkal többet tartogathat majd magában az almás termékek és az ehhez kapcsolódó újdonságok tekintetében, mint azt elsőre gondolnánk.

Természetesen az iPhone-ok továbbra is prioritást élveznek majd, így az borítékolható, hogy valamikor 2024 őszén érkezik a 16-os széria, amiről már tudni vélnek egy-két dolgot. Többek között azt, hogy az iPhone 16 Pro és Pro Max modellek eggyel több gombbal érkeznek majd, amiről már azt is beszélik, hogy mire lesz jó.

Hirdetés

A vállalat bluetoothos fülhallgatói mentén is jelentős előrelepésre számíthatunk, ugyanis elemzők szerint nem fogy elég jól az AirPods 3, ráadásul a 40 dollárral olcsóbb elődnél is aligha tud többet, éppen ezért a várhatóan jövőre megjelenő AirPods 4 rögtön két verzióban érkezhet majd, amikről részletesebben itt írtunk.

A viselhető eszközök sorát folytatva érdemes még szót ejteni a sokak által kedvelt Apple Watch okosórákról is, amiknek szintén szeretnék felturbózni az eladásait a cupertinóiak 2024-ben. Ezt vélhetően az új funkciók bevezetésével kívánják elérni, amik között egy vérnyomásmérő és egy alvási apnoé-felismerő is helyet kaphat.

Végül, de nem utolsósorban pedig itt van még nekünk a jövő év jó eséllyel egyik legnagyobb figyelmet élvező eszköze, az Apple meglehetősen vegyes fogadtatású kevert valóság szemüvege, a Vision Pro, aminek az előkészítése a pletykák szerint közel sem az eredeti tervek szerint halad, így jelentős csúszással érkezhet az eszköz. A headseten egyébként az sem segített különösebben, hogy bár koncepciójában valóban ígéretesnek bizonyult, a 3500 dolláros (adó nélkül nagyjából 1,2 millió forintos) árazásával a legtöbb érdeklődőt hamar sikerült elriasztania.

Ezek az újdonságok vannak per pillanat kilátásban a jövő évre nézve, de persze aztán ki tudja, bármi megtörténhet, elvégre az Apple Vision Pro is szinte teljesen váratlanul került leleplezésre, úgyhogy simán benne van a pakliban, hogy több meglepetést is tartogat még az almás vállalat 2024-re. Szinte biztos, hogy az M3-as chipet például újabb Macek fogják megkapni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.