Hirdetés

Ezt küldte volna csatába a GeForce 3 ellen a 3DFX



|

Előkerült a 3DFX elkaszált Rampage GPU-ja, ami anno a tervek szerint a GeForce 3 ellen szállt volna ringbe.

Hirdetés

A videokártyákat kedvelők és a régi motorosok számára jól ismert név a 3DFX. A cég az egyik legismertebb és legnagyobb volt anno az asztali, csúcsteljesítményű videokártyák piacán. 

Hirdetés

Anno még az NVIDIA és az ATI ellen harcolt a termékeivel. Az azóta megszűnt vállalat utolsó nagy fegyvere a Rampage GPU volt, amelyet házon belül fejlesztett. A maga idejében ez szállt volna ringbe az NVIDIA GeForce 3 szériájával. 

Sajnos a Rampage GPU végül soha nem látott napvilágot, a cég lehúzta a rolót, mielőtt a fejlesztéseket befejezték és a videokártyát piacra dobták volna. 

A DSOGaming azonban olyan képeket tett most közzé, amelyeken a bezárást túlélt Rampage GPU-k láthatóak. Sőt, ezeken még a Max Payne-t, az Unreal Tournamentet és a 3DMark 2001-et is futtatták. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.