Hirdetés

Felhőalapú helyreállítással újíthat a Windows 10



|

Helyreállítási adathordozó vagy meghajtó nélkül, a felhőből való letöltéssel is képes lehet majd helyreállítani magát a Windows 10.

Hirdetés

A Windows 10 rendelkezik olyan hibaelhárítási eszközökkel, amelyek például törölnek egy rossz Windows-frissítést, leresetelik a PC-t a fájlok megtartása mellett, ha nagy a baj. Amikor azonban teljes újratelepítésre van szükség, általában telepítési adathordozóra lesz szükségünk, ami egy pendrive lesz. 

Hirdetés

Másik PC nélkül ennek létrehozása egy elég nehéz művelet, főleg ha a PC eleve nem is működik. A Microsoft felhős letöltésekkel és helyreállítással orvosolná a helyzetet.

A Windows 10 legutóbbi Insider előzetes buildjében utalásokat találtak a cloud download opcióra, a Microsoft pedig megerősítette, hogy a funkció közeledik, de egyelőre nem elérhető. 

Mivel jelenleg egy 20H1 buildről van szó, ezért nagy rá az esély, hogy a jövő év elejéig egyáltalán nem teszi elérhetővé a felhős helyreállítási opciót a Microsoft a nyilvánosság számára. 

Érdekesség, hogy az Apple-nek már van hasonló funkciója, ami lehetővé teszi a macOS újratelepítését telepítési meghajtó nélkül is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.