Hirdetés

Felkészültek 2019-re a Pine64 lapka jellegű PC-i



|

Megkapták az idei frissítéseket a Pine64 lapka PC-k, azonban a vételáruk továbbra is 25 dollártól indul.

Hirdetés

A Pine64 belehúzott, hiszen új linuxos laptoppal, táblagéppel és okostelefonnal készül. Emellett azonban a Raspberry Pi jellegű lapka PC-i is frissülnek idén. 

Hirdetés

A Rock64 Revision 3 a gyártó legújabb mini PC-je, Rockchip RK3328 processzorral. Az új Pine H64 Model B eközben a tavalyi Model A-t követi. Ebben ugyanaz az Allwinner H6 processzor van, de már gyári WiFi és Bluetooth is akad, kisebb csomagolásban ráadásul. Mindkét újdonság 25 dollártól lesz majd vihető. 

A Rock64 Revision 3 eközben támogatja a Power over Ethernet, Real Time Clock funkciókat, a gyors microSD-ket, illetve a PI2 GPIO kompatibilitás is javul. Az alapspecifikációk nem változnak. 

A Pine64 jelenlegi kínálatában 25 dollárért 1 GB RAM-os modell jár, 2 és 4 GB memóriával már 35 és 45 dollár a vételár. Elvileg az új modelleknél ez nem változik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.