Hirdetés

Felkészültek az AMD processzorokra a Noctua CPU-hűtők



|

Már AM4-es foglalatra is rögzíthetőek a Noctua processzorhűtői, többletköltség nélkül.

Hirdetés

A Noctua bejelentette, hogy minden olyan jelenlegi asztali processzorhűtőjét felkészítette az AMD Ryzen processzorok által használt AM4-es foglalat támogatására, amely többféle foglalatra is felszerelhető. A listán rajta van a népszerű NH-D15, NH-U14S és NH-U12S modell is. 

Hirdetés

Bár az SE-AM4 modelleket már 2017 eleje óta támogatja a Noctua, illetve az AM4-es platform indulása óta ingyenes frissítőkiteket is kínált, a mostani változtatásoknak hála a vásárlók azonnal felszerelhetik a hűtőket, anélkül, hogy extra rögzítőcsomagokat rendelnének. A végfelhasználói árak nem változnak, tehát mindez többletköltséget nem jelent. 

A frissített, AM4-es foglalathoz SecuFirm 2 rögzítést kínáló hűtők listája a következő: NH-C14S, NH-D15, NH-D15S, NH-D9L, NH-L9x65, NH-U12S, NH-U14S, NH-U9S.

Ezek az Intel LGA2066, LGA2011, LGA1156, LGA1155, LGA1151, LGA1150, valamint az AMD AM2/AM2+/AM3/AM3+/FM1/FM2/FM2+ platformjait is támogatják. Mivel a szállításokat már hónapokkal ezelőtt megkezdte a gyártó, a kereskedők elvileg már friss készletekkel várják a vevőket. Ha valaki régi csomagot kapna, ingyen kérhet a gyártótól frissítőkitet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.