Hirdetés

FreeSync-támogatással újított a friss GeForce driver



|

Az NVIDIA kiadta a GeForce 417.71 WHQL-t, immáron FreeSync-támogatással.

Hirdetés

Az NVIDIA kiadta a legújabb meghajtóprogramját a GeForce videokártyákhoz: megérkezett a GeForce 417.71 WHQL driver. Ez az első olyan illesztőprogramja az NVIDIA-nak, amely már támogatja a GeForce RTX 2060-at. 

Hirdetés

Talán még ennél is fontosabb azonban, hogy a cég beváltotta Jen-Hsun Huang ígéretét, vagyis a Pascal- és Turing-alapú NVIDIA GPU-k immáron a VESA Adaptive-Sync (AMD FreeSync) technológiát is támogatják (tehát az erre építő monitorokat). 

Az NVIDIA külön listába szedi a tesztelt, támogatott monitorokat, de elvileg bármelyik rávehető a G-Sync használatára, amely támogatja a megfelelő kábeleket. Mindez viszont egy darabig még csak egy monitornál támogatott (később a többmonitoros rendszereknél is az lesz). 

Az NVIDIA mindezek mellett számos hibát is kijavított: a GeForce GTX 1080 már csökkenti a GPU órajelét három monitornál, S3 alvás után pedig a DisplayPorton használt monitorok már nem lesznek feketék (ahogyan a BenQ XL2730 sem, ha 144 Hz-en megy). Egy Windows 7-es frame-rátás hibát is orvosoltak, illetve a Shadow of the Tomb Raider sem omlik már össze DirectX 12 alatt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.