Hirdetés

Gamereknek készültek az új ADATA memóriakártyák



|

A Nintendo Switch mellé is ideálisak az új XPG microSDXC UHS-I U3 Class 10-es kártyák.

Hirdetés

Az ADATA bemutatta a legújabb memóriakártyáit, az XPG microSDXC UHS-I U3 Class 10-es termékeket. Ezeket kifejezetten gamereknek szánja a gyártó, olyanoknak, akik út közben szeretnek játszani, hordozható eszközön. 

Hirdetés

Az A1-es besorolású memóriakártyák 100 MB per másodperces olvasási és 85 MB per másodperces írási sebességre is képesek, ezáltal garantálják a játékok gyors elérését. 

A játékok letöltése, telepítése és indítása egyaránt gyorsan lezajlik, ráadásul az új kártyák a Nintendo Switch mellett okostelefonokhoz, táblagépekhez és VR-eszközökhöz is ideálisak. A DLC-khez és a további letöltésekhez 128, 256 és 512 GB-os kapacitásokkal készült az ADATA. 

További jó hír, hogy az androidos appok futtatása is felgyorsulhat, Android 6.0 és 7.0 alatt adaptív tárhelyként lehet bevetni ezeket a kártyákat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.