Hirdetés

GeForce RTX 2060 kerülhet az új Xiaomi Mi Gaming laptopokba



|

A pletykák szerint a Xiaomi új gamerlaptopjai GeForce RTX 2060 vagy GTX 1660 Ti grafikus vezérlővel érkeznek.

Hirdetés

Minden jel arra utal, hogy a Xiaomi hamarosan frissíti a Mi Gaming laptopját. Bár egyelőre elég kevés a konkrétum, úgy néz ki, hogy több modell is jöhet. Az NVIDIA GeForce RTX 2060 és GeForce GTX 1660 Ti grafikus vezérlőkre építenek majd ezek, de az még nem tiszta, hogy melyik változatukra (akár a Max-Q is szóba jön). 

Hirdetés

A GPU-k elvileg 6 GB memóriát kapnak majd, és ha csak nem tervezi át teljesen a laptopokat a Xiaomi, akkor egy meglehetősen visszafogott fém házzal lesz dolgunk.

Ezt eredetileg úgy tervezték, hogy ne legyen túl feltűnő, tehát normál környezetben se lógjon ki a sorból a laptop. Persze az RGB-s billentyűzet és a megvilágított zónák ezen a téren nem sokat segítettek. 

Amennyiben a Xiaomi új Mi Gaming notebookjai 2019-ben is megmaradnak az eredeti irányvonalnál, akkor 15,6 hüvelykes laptopokra számíthatunk, legalább full HD-s kijelzővel. Mivel eddig a csúcsot az Intel Core i7-8750H jelentette processzor terén, ezért valószínűsíthető, hogy ezúttal a Core i7-9750H lesz a legerősebb ajánlata a gyártónak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.