Hirdetés

Gépi tanulással aprítja a spamet a Gmail



|

Emellett az adathalászattal szemben is 99,9 százalékos hatékonyságot mutat az újítás.

Hirdetés

A Google komoly biztonsági frissítést adott ki a Gmailhez, amely immáron minden eddiginél hatékonyabb mértékben blokkolja az adathalász próbálkozásokat (amelyek során a támadók jelszavakat, felhasználóneveket és kártyaadatokat igyekeznek kicsalni a gyanútlan áldozatokból). 

Hirdetés

A frissítés gépi tanulás segítségével már ideje korán felismeri az adathalász próbálkozásokat, kattintáskor figyelmeztet a kártékony hivatkozásokra, valamint a belső levelezésben is segítő kezet nyújt. 

Az adathalász és spam jellegű üzeneteket több mint 99,9 százalékos hatékonysággal tudja már blokkolni a Gmail, hála a gépi tanulásnak. 

Figyelmeztető jelzést mutat akkor is, amikor cégen kívüli domainre küldene valaki válaszlevelet. Ezen felül tudja a levelező, hogy a címzett meglévő névjegy-e vagy pedig valaki, akivel rendszeresen e-mailezünk. Ezekben az esetekben nem lesz mindig figyelmeztetés. 

Az újítások többsége nagyszerű védelmi extra a cégek és dolgozóik számára, akik így elkerülhetik a scameket és az adathalász próbálkozásokat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.