Hirdetés

Újabb márkanévvel jelentkezik a videokártyák piacán a Gigabyte



|

Az EEC adatbázisa arról árulkodik, hogy Eagle márkanevű videokártyákkal jelentkezik hamarosan a Gigabyte.

Hirdetés

A Gigabyte a jelek szerint újabb márkanevet hozna a videokártyák piacára. A jelenlegi WindForce szériák mellett az Aorus névvel van jelen a szektorban a gyártó, de hamarosan Eagle grafikus vezérlői is lesznek. 

Hirdetés

Erről az EEC adatbázisa árulkodott, eszerint ugyanis a Gigabyte legalább 30 új videokártyával készül, szinte minden jelenlegi-generációs GPU-ból lesz Eagle változat. AMD-fronton ezt Radeon RX 5700 XT, RX 5700 és RX 5500 XT, sőt, RX 5600 XT modelleket is jelent. 

Az NVIDIA oldalán az összes GTX 16-szériás és RTX 20-szériás SKU-t használja majd a sorozat, az RTX 2080 Ti kivételével. Ott lesz a GeForce RTX 2070 és RTX 2080 is. 

Az RTX 2070 esete különösen érdekes: állítólag azért is építenek rá komolyabban, mert az RX 5700 szériából nagy a készlethiány. Az NVIDIA így pedig az RTX 2060 Super és az RTX 2070 Super közé, 400-450 dollár táján is ajánlat valamit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.