Hirdetés

Gigantikus gamermonitorral támad az Alienware



|

4K-s OLED-panelre építkezik a Alienware 55, ami 120 Hz-es képfrissítést kínál a nagy méretet kereső gamereknek.

Hirdetés

Igen komoly játékélményt ígér a Dell új gamermonitora, amit az Alienware márkaneve alatt mutatott be. Az újdonság az Alienware 55 nevet viseli (az AW5520QF modellről van szó), és 55 hüvelykes, 4K-s felbontású OLED-panelt használ. 

Hirdetés

A 3840 x 2160-as képernyő az egyik első OLED-panel a piacon 120 Hz-es képfrissítéssel, és elvileg az egyetlen, ami AMD FreeSync technológiát is kínál bónuszban a simább játékmenetért. Erről egyébként a mindössze 0,5 milliszekundumos G2G válaszidő is gondoskodik. 

A DCI-P3 skálát 98,5 százalékban sikerült lefedni, sajnos HDR-minősítés nincs, ugyanis a maximum fényerő 400 nit. A játékélményt tovább fokozhatják a gamerek a beépített AlienFX világítási rendszerrel, a sztereó hangszórók pedig 14 wattosak. VESA adapterrel szükség szerint a falra is felszerelhető az óriási kijelző. 

Portok tekintetében négy USB 3.1, egy DisplayPort 1.4 és négy HDMI 2.0 akad. Van távirányító, beépített jackcsatlakozó, az audio S/PDIF-en keresztül is támogatott. Az Alienware 55 gamermonitor ára 4000 dollár, és már szeptember 30-án kapható lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.