Hirdetés

Gigantikus monitort rakna az asztalodra a Philips



|

49 hüvelykes képátmérőt és 32:9-es képarányt garantál a Philips behemótja, a SuperWide 499P9H.

Hirdetés

A Philips újabb monitorral erősítette meg a jelenlétét az ultraszéles megjelenítők piacán. Itt a SuperWide 499P9H, ami egy igazi behemót. 32:9-es képaránnyal és 49 hüvelykes képátmérővel rendelkezik. 

Hirdetés

A monitor dual Quad HD-s, vagyis 5120 x 1440-es felbontást használ. Egy VA-panelre építkezik a pontos színek érdekében, illetve 1800R hajlítást használ a könnyebb láthatóságért. Így a panel mindig egyforma távolságra van tőlünk (persze akkor, ha a megfelelő távolságban ülünk tőle), és aszínek sem torzulnak a látóterünk széle felé.

A képernyő a VESA HDR400-as minősítését is megkapta, továbbá extra még a felugró webkamera, ami Windows Hello-támogatást is kínál. 

A további extrákat az USB 3.1-es (C-típus) dokkoló, az RJ45 port és a magasságállítás jelentik. Természetesen a villódzásmentes és a kékfény-csökkentő technológia most is adott. Csatlakozókból egy DisplayPort 1.4, két HDMI 2.0b akad a 989 fontba kerülő monitoron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.