Hirdetés

Ha PC-t újítanál, akár ajándékba is megkaphatod a Starfieldet



|

Nincs is másra szükséged, csak lecserélned grafikus kártyádat, CPU-dat, vagy kicsit odafigyelni új géped összeállításánál.

Hirdetés

Bevett szokás, hogy a két nagy grafikuschip-gyártó, az AMD és az Nvidia beállnak egy-egy nagyobb cím mögé, olyannyira, hogy egyrészt optimalizálják a játékot saját hardvereikre, másrészt a konkurens technológiákat igyekeznek kigyomlálni belőle - plusz ha tehetik, még egy ajándék példányt is adnak annak, aki az ő hardvereik közül választ.

Az AMD mindhárom kanyart sikerrel vette, ugyanis a Starfield kiválóan repül AMD CPU-val és/vagy VGA-val szerelt számítógépeken (az már más kérdés, hogy néhány bosszantó bug éppen ilyen hardveren jelentkezik). Az Nvidia népszerű DLSS felskálázó algoritmusa sem aktiválható egyelőre a Starfieldben, ami, akármilyen furán is hangzik ez, egy érv az AMD mellett.

Hirdetés

Az AMD-nek fut most egy promóciója, melynek keretében aki meghatározott AMD Radeon videokártyát vagy AMD Ryzen processzort vásárol, ingyen behúzhatja a Starfield valamelyik verzióját. Az akció attól igazán vonzó, hogy nem csupán a félmillió forintos VGA-k és CPU-k mellé jár a Starfield aktiváló kódja, hanem akár belépőszintű, előző generációs vasak mellé is. A pontos listát itt lehet böngészni, amiből jól látszik, hogy már a Radeon RX 6600-as grafikus kártya, sőt, egy AMD Ryzen 5 5600G processzor megvásárlása is feljogosít arra, hogy ingyen letöltsd Steam fiókodba a Starfield prémium változatát. Az akció jó néhány AMD-alapú notebookra is vonatkozik, érdemes ellenőrizni a listát.

Azért nem lehet teljes és felhőtlen az öröm, ugyanis a hazánkban is legnépszerűbb két processzor kimaradt a szórásból: sajnos sem a Ryzen 5 5600X, sem pedig a Ryzen 7 5800X3D mellé nem jár Starfield. Sorban alulról a legszerényebb CPU, amihez jár a játék, az AM5-ös Ryzen 5 7500F, ám itt nem a prémium, csak az alap változat lehet a tiéd.

Az akció hazánkban is elérhető, az AMD partnere itt az iPon, vagyis a kereskedőtől vásárolt, akcióban szereplő AMD hardver után garantáltan megkapod a Starfieldet ajándékba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.