Hirdetés

Hamarosan a PC-d is kinézhet úgy, mint egy Mac Pro



|

Feltéve, hogy az Apple nem állítja le a Dune számítógépház hamarosan induló közösségi finanszírozási projektjét.

Hirdetés

Sokaknak tetszik az Apple legújabb Mac Pro gépe, azonban nem mindenki adna 5999 dollárt egy sajtreszelőnek csúfolt munkaállomásért. Ha valaki a dizájnt azért átemelné, akkor a Dune Pro számítógépháznak hála hamarosan megteheti.  

Hirdetés

A gépház az Apple által használt dizájnt idézi, vagy inkább másolja. Persze az oldalsó panel hagyományos, és extra hangcsillapításra is szükség lesz. Belül már nagyobbak az eltérések, a ház a mini ATX-es és az eATX-es alaplapokat is támogatja, videokártyából 380 milliméter hosszú is befér, illetve a folyadékhűtéssel sem lesz gond. 5 SSD-nek és 3 HDD-nek is van hely. 

A Kickstarteren október 21-én indul a Dune Pro közösségi finanszírozási kampánya, az árak és megjelenési idő is akkor derülnek ki. Feltéve, hogy az Apple nem tereli jogi útra a dolgot, és kaszálja el rögtön az elején a gépházat. 

Míg a korábbi Dune Case a 2013-as Mac Prót szabadabb értelmezésben másolta, addig a mostani inkább nevezhető klónnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.