Hirdetés

Hamarosan megérkezik a GeForce GTX 1650



|

A legutóbbi jelentések szerint április 22-én válik elérhetővé majd a piacon az NVIDIA következő videokártyája, a GeForce GTX 1650.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy jönnek még új GeForce videokártyák. A gyártók állítólag megint egy Turing-alapú grafikus vezérlő piacra dobására készülnek, ismét a GeForce GTX szérián belül. 

Hirdetés

A GeForce GTX 1650 egyre közeledik, a korábbi pletykák április legvégére tették a debütálását. Most úgy néz ki, hogy a normál, vagyis a nem-Ti modell, a GeForce GTX 1650 április 22-én jelenik majd meg a piacon. Ez az a nap lehet, amikor megkezdődik a forgalmazása. Azt nem tudni, hogy a tesztek és kicsomagolós videók mikor bukkanhatnak fel. A dátumot pedig a partnergyártók árulták el, nem maga az NVIDIA. 

A GeForce GTX 1650 elvileg a Turing-alapú TU117-es lapkára építkezik majd. A magszám egyelőre ismeretlen, de a várakozások szerint emelik majd a GeForce GTX 1050 szériához képest. A memória szintén fejlődik, elvileg már legalább 4 GB GDDR5-ös memóriát kapunk. A VideoCardz szakértői szerint a GeForce GTX 1650 és GeForce GTX 1650 Ti zárják majd a sort, és több GTX 16-szériás kártya már nem lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.