Hirdetés

Hamarosan perek tömege fojtogatja majd az Intelt



|

Amerikában és a világ más részein is csoportos keresetek tömegeire számíthat az Intel.

Hirdetés

Meglehetősen nagy port kavart a Spectre és a Meltdown biztonsági rés, és mindennél nagyobb felháborodást okozott, hogy az Intel már jóval a nyolcadik-generációs Coffee Lake processzorok megjelenése előtt tudott a hibákról

Hirdetés

A felhasználók megtévesztő marketingtevékenységgel is vádolják az Intelt, amely ráadásul további vizsgálatokkal és vádakkal is szembe kell majd nézzen, miután a várható botrány és a részletek teljes tudatában az ügyvezetője az összes lehetséges részvényét eladta, de még a bejelentések előtt. 

Amerikában az Intel mindezek miatt most csoportos keresetek tömegei elé néz, és a világ más részein is hasonló jogi lépésekre számíthat. 

Amerika több államában is olyan pereket indítottak az Intel processzorok tulajdonosai, amelyek szerint az Intel a sérülékenységek felfedezése után is eladta a biztonsági rést tartalmazó processzorokat. Van, amelyben gyári hibás termékek eladásával vádolják az Intelt, és olyan is, amely szerint a javítások nem megfelelő választ jelentenek a problémára. Mások az 5-30 százalékos teljesítmény-visszaesést állították célkeresztbe, és emiatt azt, hogy a megtévesztő marketingtevékenység nem valós teljesítményadatokat reklámoz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.