Hirdetés

Hatalmas és hajlítható OLED-kijelzővel készül a CES-re az LG



|

A világ első 48 hüvelykes OLED-kijelzőjét készül bemutatni a 2021-es CES-en a vállalat.

Hirdetés

A tech szektor gyártói mindent megtesznek, hogy valamilyen új technológiával hívják fel magukra a figyelmet, és megalkossák a következő nagy őrületet. Az LG például hajlítható kijelzőkre épít, és a 2021-es CES-re elviszi a világ első olyan hajlítható OLED-kijelzőjét, amely már 48 hüvelykes átmérővel rendelkezik. 

Hirdetés

Elsősorban gamerekre szabják az új képernyőt, állítólag a játékokban való elmerülést segíti a hajlítás. A papírvékony panel akár 1000R hajlítású is lehet, ami ideális játékoknál, de filmezéshez ki tudna egyenesedni, hogy többen is élvezhessék a tartalmakat. A hangot pedig a mobilpiacról ismerős CSO, vagyis vibrációs technológia adja majd, normál hangszórók helyett. Ez állítólag olyan hatást eredményez, mintha maguk a képernyőn lévő karakterek beszélnének. 

Teljes egészében egy virtuális eseményen mutatják meg a nagy újdonságot, hiszen a CES is ilyen formában lesz megrendezve idén, a világjárvány elhúzódó hatásai miatt. Az LG megvillantja a show keretében az új mini-LED-tévéit is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.