Hirdetés

Semmi duma, csak szavazz: Intel vagy AMD?



|

Támadt egy ötletünk, és sok felesleges elemezgetés nélkül csak feltesszük ezt a kérdést, amiben úgyis mindenkinek van véleménye. A tiéd micsoda?

Hirdetés

Minden korszaknak megvannak a maga hitvitái. 30 éve például olyasmikben kellett késhegyig menő vitákat levezetni, hogy vajon Skoda vagy Dacia? Esetleg Commodore 64 vagy ZX Spectrum? Később ilyen volt aztán a PC XT vagy Amiga kérdéskör, de jó sok éve hallgatjuk az Xbox vagy PlayStation vitát is. Szóval kerestünk egy PC World profiljába illő, évek óta érvényes, de ma is nagyon aktuális kérdést.

Hirdetés

Alapvetően processzorokra hegyezzük ki a dolgot, és nem szőrözünk azzal, hogy elkezdjünk mindenkit befolyásolni a részletekkel: hogyan volt annak idején nagy feltörekvő az AMD, aztán miért maradt le az egyre biztosabban vezető Intel mögött, és most hogy újult ki megint a soha meg nem szűnő harc a friss AMD chipek megjelenésével és az Intel kapkodós válaszával.

Szóval nincs több duma, csak a kérdés, amiben tudjuk, hogy neked is van véleményed. Ne habozz megválaszolni az alábbi alkalmazásban (aztán a kis vissza-nyíl segítségével megnézheted az aktuális eredményeket). Ha pedig részletesen is kifejtenéd, miért gondolod úgy, ahogy gondolod, már mehet is a kommentelés!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.