Hirdetés

Itt vannak a HP első Ryzen 4000-es üzleti laptopjai



|

A ProBook 445 G7 és a ProBook 455 G7 laptopokba egyaránt AMD Ryzen 4000-es chipeket építettek.

Hirdetés

Az AMD az utóbbi időben kezd népszerűvé válni a laptopok piacán is, ugyanis egyre több notebookba építik be a gyártók a Ryzen processzorait. Várható volt, hogy a Ryzen 4000 szériás APU-k még erősebb fokozatra kapcsolják ezt a térhódítást. A HP be is mutatta az első olyan, üzleti felhasználásra szánt laptopjait, amelyekbe már Ryzen 4000 szériás lapkát épített: itt a HP ProBook 445 G7 és a ProBook 455 G7. 

Hirdetés

A ProBook 445 G7 a 445 G6 utódja, vételárak még nincsenek, de a HP egyensúlyt ígér a teljesítmény, az ár és a hordozhatóság között. Ezért három APU-ból lehet majd választani: a belépőt a Ryzen 3 4300U jelenti, a csúcsot a Ryzen 7 4700U. Az integrált Radeon grafika mindhárom szinten adott lesz, de a tárhely nem egyforma. A HDD-s modellek maximum 1 TB kapacitást kínálnak, az SSD-s változatba 512 GB fér, maximum 16 GB DDR4-es RAM mellett. A 14 hüvelykes kijelző lehet IPS, HD SVA vagy LED. 

A ProBook 455 G7 eközben már 15,6 hüvelykes képernyőt használ, de ugyanolyan specifikációk és elvileg hasonlóan kedvező árak mellett. Mindkét gép megfelelt a MIL-STD szabványnak, illetve szürke és fekete alumínium házat kapott. A megjelenés áprilisban várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.