Hirdetés

Új Aqua kapcsolókat kaptak a HyperX friss mechanikus billentyűzetei



|

Az új Alloy Origins mechanikus billentyűzetek nem csak dizájnjuk miatt csábítóak.

Hirdetés

A HyperX a Kingston gamerekre koncentráló divíziója bemutatta a legújabb Alloy Origins és Alloy Origins Core mechanikus billentyűzeteit. Ezek már nem csak a HyperX Red kapcsolóval kérhetőek, hanem az új HyperX Aqua kapcsolókkal is, amelyek alapvetően a Cherry MX Brown kapcsolókhoz hasonlítanak. A gyártó 80 milliós leütési élettartamot ígér, a leütési távolság pedig 3,8 milliméter. A gombok nyomkodásához 45 grammos erőbefektetés szükséges. 

Hirdetés

Mindkét billentyűzeten vannak RGB-s LED-ek, és öt fényerőszintből lehet válogatni az alumínium keretes perifériánál. A billentyűzeteket úgy tervezték, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalják az asztalon. Az Alloy Origins Core konkrétan tenkeyless kivitelű, azaz nincs rajta numerikus billentyűzet.

Az NGenuity szoftver alapos testreszabást enged mindkét terméknél, mint a világítás, mind a makrók tekintetében, az USB-kábel pedig lecsatolható. Az újdonságok ára 119,99 és 109,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.